New in & favourites

WIJNEN VOOR ELK MOMENT

WIJN van NU is dé plek waar je je kan laten inspireren, de nieuwste trends op gebied van wijn kan ervaren. Waar een diversiteit aan smaken, ingrediënten én landen samen komen in een overzichtelijk en modern assortiment. Als basis vind je wijnen uit de Mediterrane, Zuid-Frankrijk-Italië-Spanje. Daarbij maken we afhankelijk van het seizoen of trend uitstapjes naar andere Europese wijngebieden.

Wijn van nu

Bij wijnen van nu moet je denken aan biologische wijnen, vegan wijnen, wijnen in gerecyclede wijnflessen maar ook seizoen gerelateerde wijnen.

Wijn met een bijzonder verhaal

Bij wijnen met een bijzonder verhaal gaan we dieper in de materie en spelen geschiedenis, klimaat, locatie, de wijnboer en/of het wijnproces een belangrijke rol.

WINE & FOOD, FOR A PERFECT NIGHT

Wijn als basis, gecomplementeerd met verschillende lekkernijen, pasta’s met waar mogelijk een heerlijk recept welke past bij de wijn. Je kan het allemaal vinden bij WIJN van NU.

WIJN VAN NU BESTSELLERS

Jose Galo Rueda Verdejo
Jose Galo Rueda Verdejo
Les Bertholets Grande Reservé GSM
Les Bertholets Grande Reservé GSM
XR Carignan vieilles vignes
XR Carignan vieilles vignes

PASSENDE "WIJN" ACCESSOIRES

Naast een bijzonder wijnassortiment biedt WIJN van NU ook de bijbehorende accessoires, ondersteunend aan de beleving. Hierbij kun je denken aan prachtige kristallen glazen, decanteerkaraf, wijnopener, antiox om je wijn langer te bewaren na openen van de fles.

PERSOONLIJK ADVIES

In de wijnboutique is er ruimte voor persoonlijk advies aan de bardesk, maar ook via de mail of telefonisch helpen we je graag.

UNIEKE WIJNEN CADEAU GEVEN

Ben je op zoek naar een cadeau voor een zakenrelatie, bedrijfsjubileum of die ene speciale vriend? WIJN van NU heeft voor elk gelegenheid een passend cadeau.